Linjaalirattaat ei riitä, Lieksan yhteydet turvattava

Linjaalirattaat ei riitä, Lieksan yhteydet turvattava

Linjaalirattaat ei riitä, Lieksan yhteydet turvattava

torstai 21.7. klo 14-16 Brahea-kampus, Kuhmonkatu 30
Katsottavissa myös suorana YouTube-lähetyksenä ja kuunneltavissa Vaskiradiossa: www.vaskiradio.fi

 

Panelistit

Kansanedustaja Seppo Eskelinen, eduskunta

Kansanedustaja Seppo Eskelinen on joensuulainen liikenne- ja viestintävaliokunnan sekä maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsen. Hän on Joensuun kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja Pohjois-Karjalan maakuntavaltuuston puheenjohtaja.

 

Maakuntajohtaja Markus Hirvonen, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

HTM ja sairaanhoitaja Markus Hirvonen on Pohjois-Karjalan maakuntajohtaja. Hän on toiminut aiemmin Juuan kunnanjohtajana ja Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän hallintopäällikkönä.

 

Hallintojohtaja Joonas Vitri, Binderholz Nordic Oy

DI Joonas Vitri on itävaltalaisen perheyhtiön Binderholzin Suomen tytäryrityksen Binderholz Nordic Oy:n hallintojohtaja. Koko työuransa hän on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä.

 

Elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen, Lieksan kaupunki

KTM Susanna Saastamoinen on Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja. Elinvoiman palvelualueeseen kuuluvat rakennusvalvonnan, ympäristösuojelun, maankäytön, työllisyyden, viestinnän sekä elinvoiman edistämisen asiat.

 

Puheenjohtaja:
Toimittaja Keimo Lehtiniemi

FM Keimo Lehtiniemi on työskennellyt 40 vuotta sanomalehdissä, radioissa ja televisiossa toimittajana, tuottajana, uutispäällikkönä, päätoimittajana. Viimeiset 30 vuotta hän ollut yrittäjä ja MTV Uutisten aluetoimittaja.